Brandbeveiliging

PRODUCTEN > BRANDBEVEILIGING >


BRANDBEVEILIGING

Voor het ontwerpen, aanleggen, onderhouden  van brandmeldsystemen bent u bij Broers Bvba op één adres aan het juiste adres. Behalve installateur van brandmeldsystemen is Broers Bvba een erkend branddetectiebedrijf.

Brandbeveiliging is voor gebouweigenaren niet alleen een vanzelfsprekendheid
richting de gebruikers en bewoners, maar wordt ook wettelijk voorgeschreven.

Aan de hand van het type gebouw, de grootte, de inrichting en de faciliteiten adviseert Broers bvba welk systeem het beste aansluit. Er zijn diverse typen brandbeveiliging beschikbaar, onder andere van merken als Bosch,  Honeywell
Morley Notifier, Kilsen.

Brandmeldsystemen vallen op te splitsen  in twee soorten: digitale op melderniveau afleesbare melders en analoge systemen die enkel op groepsniveau zijn af te lezen. Dankzij de diverse opties biedt Broers Bvba altijd een geschikte oplossing voor een passende prijs. 

NFS2  NFS4  NFS8 Centrales

De NFS reeks conventionele brandmeldcentrales zijn verkrijgbaar in 2, 4 of 8 zonegroepen. Tot 30 conventionele brandmelders kunnen per zone worden aangesloten. Brand/storingsrelais, 8 configureerbare relaisuitgangen en 4 extra overwaakte sirenekringen kunnen optioneel worden toegevoegd.

 

ECO1003 Conventionele, optische detector.


De ECO1003 optische detector gebruikt een beproefde optische detectiekamer in combinatie met toepassingsafhankelijke elektronica (ASIC) om in een snelle en efficiënte detectie van branden te voorzien.
Een combinatie van de unieke detectiekamer en andere technische kenmerken zorgen ervoor dat de onderhoudsintervallen voor het reinigen van de detector veel langer worden.
De ECO1003 heeft een ingebouwde LED, die gaat branden als lokale aanduiding van een alarm. Deze LED blijft branden tot de detector wordt gereset door het wegnemen
van de voedingsspanning.

ECO1004T  Thermische melder.

Conventionele thermische melder met een hoge alarmdrempel van 78°C, uit de ECO1000 familie brandmelders en bijhorende sokkels. Compatibel met zowel brand- als inbraaksystemen vanwege zijn spanningsbereik (8 tot 30Vdc) en 12V relaissokkels.

MCPxA Handmelders

De MCP reeks conventionele handmelders is gekeurd volgens EN54-11. De rode handmelders zijn standaard uitgerust met een "brandend huis" label en het te activeren element (breekglaasje of plexi) heeft een gestandaardiseerde opdruk (punt met twee pijltjes) zoals door de norm geëist. De MCP reeks handmelders is verkrijgbaar in diverse kleuren, naargelang de functionaliteit. Diverse accessoires vervolledigen de reeks handmelders en ze dragen bij tot een verzorgde en aangepaste afwerking, zoals opbouwdoosjes, beschermkapjes, enz.

NS4/x Sirenes

De NS4 sirenes bevatten 4 verschillende tonen, waaronder de slow whoop toon.
De tonen worden geslecteerd volgens de aangesloten klemmen en d.m.v. een microschakelaartje. De sirenes worden zonder sokkel geleverd aangezien deze verkrijgbaar zijn in 3 verschillende uitvoeringen, afhankelijk van de gewenste de IP klasse.<< Terug