Elektrische installatie Nieuwbouw en Renovatie

PRODUCTEN > ELEKTRISCHE INSTALLATIE NIEUWBOUW EN RENOVATIE >


ELEKTRISCHE INSTALLATIE NIEUWBOUW EN RENOVATIE

Elektrische installatie Mechelen

De elektrische installatie is iets waaraan je als bouwer bij nieuwbouw of verbouwer bij renovatie minder vanzelfsprekend aandacht aan besteed. Ze is echter onmisbaar voor ons modern comfort.

De elektrische installatie is één van de punten waaraan bij bouwen en verbouwen te weinig aandacht besteed wordt. Meestal worden we er ons pas van bewust als we een bijkomend toestel of verlichtingspunt moeten aansluiten, of onze meubels anders willen plaatsen. Hebben we dan geen goed ontworpen, flexibele installatie, dan zitten we met problemen.

De elektrische installatie moet je dus van bij het voorontwerp bespreken met je architect. Inplanting van en aantal lichtpunten, schakelaars, stopcontacten, media… dit moet gebeuren in functie van de latere inrichting.

Toch is het steeds raadzaam een overleg te hebben met een vakkundig en betrouwbaar installateur.

 •  Kies je voor een klassieke installatie, een installatie met afstandsschakelaars  -dimmers met mogelijkheid van alles uit / aan. Installeer je nu al schakel- en dimmodules die in een latere fase uitbreidbaar zijn naar een comfortsturing van sferen of aanwezigheidssimulatie. Of, ga je een stapje verder en integreer je de elektrische installatie in een domoticasysteem?  Vereenvoudigd zou je kunnen stellen dat deze rangschikking gaat van goedkoper naar duurder en van gewoon comfortabel en weinig flexibel tot zeer comfortabel en zeer flexibel.

• Een kwaliteitsvolle geplaatste elektrische installatie stopt niet enkel bij de zichtbare elementen zoals schakelaar, stopcontacten , verlichtingstoestellen en verdeelbord(en). Maar zit bij het grootste deel bij het met zorg plaatsen van niet zichtbare geïntegreerde leidingen, het respecteren van trajecten en bochten bij buisleidingen. Het verzorgen van aansluitingen bij elektrische verbindingen, het kanaliseren van leidingen aan verdeelborden, de afwerking, de indicatie tot en met de opstelling van een correct technisch dossier. En…. (De na-service aan een klant.)  

RENOVATIEPROJECT ELEKTRICITEIT

 Steeds meer particulieren en bedrijven renoveren of verbouwen een woning of pand om aan de ‘moderne behoefte’ van de mens of de geldende voorschriften te voldoen. Een renovatie van een oude of bestaande woning is niet te vergelijken met een nieuwbouw elektrische installatie. Bij vele oudere woningen moet men rekening houden met aanwezige structuren zoals parket, roostering, stukplafonds en oude vloeren die behouden blijven.  Wij beschikken dan ook over een behoorlijke expertise en ervaring  in de renovatie van deze elektrische installaties sinds 1964. 

Na een grondige studie maken wij samen met u een renovatie- of uitvoeringsplan voor uw elektriciteit volgens de wettelijke reglementeringen.

Sinds 1964 is elektriciteitswerken Broers Bvba  hiervoor uw vakkundige en betrouwbare partner. Samen met u bespreken wij uw noden en wensen waarna een gedetailleerde offerte wordt opgemaakt.


Vernieuwing elektrische installatie Antwerpen Mechelen Lier

 << Terug